Over PrintQuest

U ontzorgen op het gebied van hoogwaardig drukwerk. Daar staan wij voor!

Welkom bij Printquest


Mijn naam is Bert Kool. Ik ben PrintQuest, al of niet alleen opererend of met collega’s. Ruim 30 jaar heb ik gewerkt in het grafische vak. Daarbij heb ik functies bekleed op de Pre-press, Press en Afterpress afdeling. Door deze jarenlange ervaring kan ik u uitstekend adviseren. Hoogwaardig drukwerk is immers maatwerk. Dat vraagt veel flexibiliteit en kennis van zaken”.

“Niet al het drukwerk kan eenvoudigweg online worden besteld. Hoogwaardig drukwerk, zoals boeken, magazines en brochures vraagt om maatwerk. In deze behoefte voorzie ik. Van A tot Z zal ik u ontzorgen. Geen vraag is voor mij te gek. Ik zoek het graag voor u uit”.

“Door mijn onafhankelijkheid kan ik steeds op zoek naar de beste prijs- en kwaliteitsverhouding voor uw aanvraag. In de loop van de jaren heb ik een groot netwerk van drukkers opgebouwd, waarvan ik kan garanderen dat ze een goed product leveren. Deze drukkerijen worden minimaal 1 keer per jaar door mij bezocht. Ongeacht of ze opereren in Nederland, Duitsland of Polen”.

“PrintQuest belooft u de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Daar sta ik persoonlijk voor garant”.

Met vriendelijke groet,
Bert Kool

Heeft u vragen of wilt u graag kennismaken? Contact ons